IMKERSEMINARIES


Na het overweldigend succes van de beginnerscursus in 2019 en de opschorting van onze tweede cursus in 2020 omwille van Corona organiseert

De Krainer Bieënvrienden VZW

opnieuw


 beginnerscursus imkers, nieuwe cursus imkers, starterscursus imkers

 

een Kort-Seminarie voor Beginnende Imkers op zaterdag 6 en 27 februari en

zaterdag 13 en 27 maart 2021,

gevolgd door praktijkseminaries.

 

De seminaries in februari en maart gaan door via videoconferentie.


 

De praktijkseminaries zijn voorzien op de educatieve bijenstand van

 De Krainer Bieënvrienden VZW,

 Boerderij Hof ten Bosch,

de Limburg Stirumlaan 66, 3040 Huldenberg.


 

 

Erkende Imkerspecialisten geven cursus voor beginnende imkers gespreid over vier zaterdagen via videoconferentie, gevolgd door praktische ‘hands-on’ trainingssessies op de educatieve bijenstand. Hierna wordt gedurende het ganse jaar 2021 een blijvende en sterke omkadering voorzien in clubverband door de ervaren imkers bij de ‘Krainer Bieënvrienden’.


Allen die gepassioneerd zijn door bijen en honing, die bijen willen helpen en die een startpunt zoeken voor een succesvolle en kwalitatief hoogstaande imkerhobby worden uitgenodigd deel te nemen aan de seminaries.  Er is geen voorafgaande imkerervaring nodig om deze opleiding aan te vatten. Alle basisinformatie die nodig is om te starten met imkeren komt aan bod in deze doelgerichte opleiding die de cursist voorbereidt om in 2021 te beginnen imkeren.


De opleiding wordt aangeboden aan € 82 waarvan € 2 wordt doorgestort naar het Insectenallergiefonds van de KULeuven voor ondersteuning van onderzoek. De prijs omvat het cursusmateriaal evenals de deelname aan de activiteiten van de vereniging gedurende het jaar 2021.


Het programma van de seminaries via videoconferentie vind je hier.


Het programma van de praktijkseminaries wordt later meegedeeld.
 


 

Gelieve voor de inschrijving het inschrijvingsformulier dat je hier vindt in te vullen en de inschrijvingsprijs van € 82 te storten op

 

rekeningnummer

BE 68 9731 3155 1434

 

van

De Krainer Bieënvrienden VZW

Rijweg 8

3020 Herent   

 

met vermelding van uw naam en voornaam + "registratie imkerseminarie"

 

Inschrijvingsaanvragen zijn maar geldig na ontvangst van de inschrijvingsprijs en van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier (met een maximum van 50 personen).

 

Bijkomende inlichtingen kan je bekomen via krainer.bee@gmail.com

of telefonisch 0476/08.15.33.

 

 

 

Volzet !